Legacy

KSE GRUPPEN
Allt började egentligen redan 1977 då Kevin Qvarnström startade Kevin Sound Equipment - KSE. Detta bolag ligger till botten för de flesta av oss både inom tekniskt kunnande och värdegrund. Här jobbade även Kevins son Timmy Qvarnström från ca 1998 som 12åring med att kånka lampor varje helg under sin skolgång för Rockslaget och Göteborgstalangen, fram tills att QTECH grundades 7 år senare.QTECH HB
Timmy kände att nu är det dax att bli sin egen, som 17 åring med support från Kevin slutade Timmy med skolan och startades handelsbolaget Qvarnström Technology år 2005. Första halvåret ansluter barndomsvännen Robert Petterson och partnern Anna Billmark, och på deltid hjälper Timmy driva företag.
HB ägnade nästan  sin helhet att hyra ut kompetens inom Ljus och IT.QTECH AB
Året är 2013, och Kevin Qvarnström säljer sin andel i KSE för att på heltid driva företag med Timmy Qvarnström. När nya bolaget startas så erbjuds även Robert Petterson ett delägarskap. Bolagets största affärsområde är fortfarande serviceinriktad personal med hög kompetens och viss teknik.
Storsatsningen kommer 2015 då det beslutas att börja hyra ut mer teknik och inte bara personal. Det investeras kraftigt i egen teknik och även kunskap om hur man underhåller och servar branchteknik.
2018 är nästa milstople, Jesper Sirenius erbjuds att köpa in sig i bolaget. Därefter strukturerar vi om lite ansvarsområden och vi blir på kort ett  starkt varumärke att räkna med.QUST AB

Ytterligare nystartad avknoppning 2023 som drivs av Lena Qvarnström Lavèn ihop med Kevin Qvarnström. Ambitionen är att bara göra goa gig och event, och dessutom arbeta och stötta goa människor inom arbetsmiljöfrågor, organisation och personalfrågor. Gärna kopplat till fina miljöer, möjlighet till sol och bad, och gott om tid att göra ett solitt hantverk, där passion är drivkraften. Vi är och förblit eldsjälar, och umgås gärna med likasinnade!

Vi vill ha personlig relation med våra kunder/kompisar, så lite snack över gott kaffe är obligatoriskt!